Massagewaxen en Balsems

Mensen gebruiken al vele jaren massage olie om te smeren tijdens het masseren. Zonder twijfel staat olie synoniem voor massage. Toch geeft het gebruik van massage olie soms niet het gewenste resultaat.

Er is echter een alternatief: Massagewax! Onze massagewaxen bevatten een mix van natuurlijke bijenwas en de beste essentiële oliën en plantaardige oliën en bieden daarmee alle voordelen van een massageolie zonder druipen en verspilling! Massagewax laat zich gemakkelijk heraanbrengen zonder de ‘flow’ van de massage te verstoren. Bovendien is onze wax bijzonder geschikt voor diepe weefselmassage door de speciale samenstelling: De masseur heeft meer grip op het lichaam!

Het gebruik van massage wax in plaats van massage olie voelt anders aan op de huid van zowel de therapeut als cliënt. Na het masseren voelt de huid ‘droger’ aan dan na een massage waarbij massage olie is gebruikt. Veel therapeuten zien dit als een groot voordeel omdat cliënten vaak niet houden van een vettig gevoel. Daarbij verzorgt en hydrateert onze wax ook nog eens. Therapeuten krijgen vele positieve reacties waarbij iedereen wil weten wat zij nu eigenlijk gebruiken omdat het zo heerlijk aanvoelt!

De semi-vaste samenstelling van ons product maakt verspillen onmogelijk en de juiste hoeveelheid aanbrengen is een makkie. In de was worden eventuele restanten gemakkelijk verwijderd uit textiel; een enorm verschil met olie! Feit is dat olie gemakkelijk ‘uitdruipt’, tussen handen doorglipt, en op lakens en handdoeken terechtkomt.
Daarnaast weten wij van therapeuten die Massage Wax gebruiken, dat het minder huid en haar ‘opneemt’ als reguliere oliën, waardoor het prima geschikt is voor (zwaar) behaarde mannen. Geen knoopvorming meer!